ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:Δευτέρα - Παρασκευή: 9:00 π.μ. - 10:00 μ.μ.EMAIL:info@antigoniepivatianou.gr

Λίγα λόγια

Αντιγόνη Επιβατιανού

Ονομάζομαι Επιβατιανού Αντιγόνη και είμαι Συμβουλευτική Ψυχολόγος και Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεύτρια. Παρέχω συμβουλευτική υποστήριξη και ψυχοθεραπεία σε εφήβους, ζευγάρια, ενήλικες, ομάδες και οικογένειες. Στόχος μου είναι να βελτιώσω τη ποιότητα ζωής των πελατών ανακουφίζοντας τόσο βραχυπρόθεσμα όσο και μακροπρόθεσμα τα συμπτώματα τους.

Μπορεί να θέλετε να αντιμετωπίσετε μία δυσκολία, μία αγχώδη ή συναισθηματική διαταραχή ή ένα διαζύγιο, μια απιστία ή μία σύγκρουση στο σπίτι ή στην εργασία, ίσως ένα πρόβλημα με το παιδί σας ή μια παθολογική ασθένεια ή απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου σας ή, απλώς, να αισθανθείτε πιο δυνατοί και να επαναπροσδιορίσετε τα θέλω σας.

Όποιος και να είναι ο στόχος σας, στις συνεδρίες μας θα πάρετε τα εφόδια που χρειάζεστε, ώστε να ανακαλύψετε και να εξασκήσετε τις έμφυτες ικανότητες που όλοι διαθέτουμε, προκειμένου να αρχίσετε να αντεπεξέρχεστε στις προκλήσεις της ζωής με περισσότερο σθένος.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ


ΣΠΟΥΔΕΣ

Αποφοίτησα από το τμήμα ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος μου ως ψυχολόγος είναι (Γ2/24/11350/10/10/2011). Ειδικεύομαι στη συμβουλευτική ψυχοθεραπεία για εφήβους και ενήλικες με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου της Σκωτίας (College of Humanities and Social Science, University of Edinburgh).


ΠΛΗΡΕΣ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ


ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑ

Καθ’όλη την διάρκεια των σπουδών μου, καθώς και μετά το πέρας αυτών, διέθεσα πολύ χρόνο στη παρακολούθηση σεμιναρίων και συνεδριών γύρω από των τομέα της ψυχολογίας. Η αποκόμιση γνώσεων και εμπειριών μέσα από τα σεμινάρια και τις συνεδρίες είναι ένα επιπλέον βοήθημα για την ανάλυση κάθε διαφορετικής μορφής ψυχολογίας.


ΛΙΣΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ


ΟΜΙΛΙΕΣ – ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ – ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Όλα αυτά τα χρόνια της σκληρή μελέτης και δουλειάς πάνω στον τομέα της ψυχολογίας, μέσα από δεκάδες εργασίες, μου δόθηκε η χαρά και η τιμή να κάνω κάποιες δημόσιες ομιλίες και να παρουσιαστούν κάποια άρθρα μου σε επώνυμα μέσα σχετικά πάντα με τον τομέα της ψυχολογίας.


ΟΜΙΛΙΕΣ -ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ – ΕΡΓΑΣΙΕΣ


ΩΡΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
9:00 Π.Μ. – 22:00 Μ.Μ.
ΣΑΒΒΑΤΟ
10:00 Π.Μ. – 13:00 Μ.Μ.
ΚΥΡΙΑΚΗ
Εκτός γραφείου


Η ψυχοθεραπεία

Η ψυχοθεραπεία (psychotherapy) – που ονομάζεται επίσης θεραπεία (therapy) – είναι μια διαδικασία που επικεντρώνεται στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης, για να θεραπεύσετε ή να μάθετε πιο εποικοδομητικούς τρόπους ώστε να αντιμετωπίζετε ψυχολογικά προβλήματα ή θέματα μέσα στη ζωή σας. Μπορεί επίσης να είναι υποστηρικτική διαδικασία, όταν περνάτε μια δύσκολη περίοδο με αυξημένη πίεση, όπως π.χ. η έναρξη νέας σταδιοδρομίας ή το πέρασμα από τον γάμο στο διαζύγιο και άλλα.

Γενικά, η ψυχοθεραπεύτρια προτείνει θεραπεία όταν ένα άτομο βρίσκεται αντιμέτωπο με διάφορα θέματα της ζωής, της σχέσης ή της εργασίας ή με συγκεκριμένη ανησυχία υγείας (αυτού ή κάποιου δικού του προσώπου), καθώς και ζητήματα που προκαλούν στο άτομο μεγάλο βαθμό ψυχικού πόνου ή αναστάτωση περισσότερο από μερικές ημέρες. Υπάρχουν εξαιρέσεις στον γενικό αυτό κανόνα, αλλά ως επί το πλείστων, δεν υπάρχει καμία ζημιά στο να ξεκινήσετε θεραπεία, ακόμη και αν δεν είστε απόλυτα σίγουροι ότι θα ωφεληθείτε από αυτό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣCopyright Αντιγόνη Επιβατιανού 2018. All rights reserved.